Over

Peter

PeterPeter studeerde in 2009 af aan Howest als bachelor MCT, ondertussen bekend als NMCT, met als specialisatie webtechnologie. Meteen daarna begon hij te werken bij FinArch als .NET Developer. Buiten heeft hij ook een algemene interesse in hardware en elektronica. Na een paar maanden kriebelde de vroegere fietsmicrobe terug, in het begin met de mountainbike maar al snel met een Scott cyclocross bolide. In het weekend en tijdens de vakantie was de nu fervente fietser niet meer te houden, met als voorlopige hoogtepunt de drie beklimmingen van de Mont Ventoux. Daarnaast is hij ook hobbyfotograaf met een passie voor muziek en sport.


Céline

CCélineéline studeerde in 2009 af aan de Arteveldehogeschool als Bachelor in de Audiologie. Daarna studeerde ze verder aan de Universiteit Gent en behaalde ze in 2012 haar Masterdiploma in de Audiologische Wetenschappen, alsook haar lerarendiploma. Tijdens haar studies werkte ze elke zomer bij Boekhandel De Clerck, wat ze een fysieke uitlaatklep vond. In haar vrije tijd tekent ze sporadisch portretten met potlood en gaat haar interesse uit naar moderne architectuur. Ook de passie voor audiologie blijft bestaan en met de aankoop van een otoscoop kan ze haar steeds uitleven in andermans oren.


Samen

IMG_3706_Edited2Sinds juli 2012 stappen Peter en Céline samen door het leven. Hun interesses gaan vooral uit naar cultuur en sport, hoofdzakelijk in Gent. Van zodra het mooi weer is zijn ze te vinden op hun fiets. Daarnaast hebben ze beide de reiskriebels te pakken. Hun eerste fietsreis naar Kos beviel erg goed en smaakt zeker naar meer. Toekomstige reisbestemmingen die zeker nog op het programma staan zijn Frankrijk, Portugal en Italië. Eind 2013 kwam hun bouwdroom in vervulling, een eigen huysje en tuintje gelegen in Wetteren. Dit en veel meer kan je volgen op deze blog.